HDMI çoğaltıcı görüntü bozar mı?

lCPTlMemoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör aldım. Böylelikle iki adet monitörüm oldu. Kasam varken sorunsuz bağlıyordum fakat bu iki monitörü laptopa bağlamak istediğimde laptopta sadece bir adet HDMI çıkışı var. Ben bunu bir adet DP ve bir adet de HDMI çıkışı olarak çoğaltmak istiyorum. Görüntü kalitesini bozar mı? Bozmaz ise önerileriniz hangi ürün olur?
Monitörler;
1-Lenovo Legion 25-10 320Hz 0.5ms
2-Acer EK220Q 75Hz 5ms.

Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör aldım. Böylelikle iki adet monitörüm oldu. Kasam varken sorunsuz bağlıyordum fakat bu iki monitörü laptopa bağlamak istediğimde laptopta sadece bir adet HDMI çıkışı var. Ben bunu bir adet DP ve bir adet de HDMI çıkışı olarak çoğaltmak istiyorum. Görüntü kalitesini bozar mı? Bozmaz ise önerileriniz hangi ürün olur?
Monitörler;
1-Lenovo Legion 25-10 320Hz 0.5ms
2-Acer EK220Q 75Hz 5ms.

Laptop da Type-C soketi var mı hocam?

Laptop da Type-C soketi var mı hocam?

Var ise model verebilir misiniz Type-C üzerinden DP çıkışı var mı diye bakalım.

Hocam bende de aynı laptop var DP to Type-C kablosu alırsanız kaliteli saçma sapan dandik adaptörlere ihtiyacınız kalmaz birini Type-C'den verin birini HDMI'den kafanız rahat olsun.
Ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu laptopu yeni aldım da sadece telefon şarj ediyordum ordan. Dediğiniz ürünün kalitelisi varsa söyler misiniz?

O zaman sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim size de çok sağ olun.

Hocam bende de aynı laptop var DP to Type-C kablosu alırsanız kaliteli saçma sapan dandik adaptörlere ihtiyacınız kalmaz birini Type-C'den verin birini HDMI'den kafanız rahat olsun.

Kaliteli mi bu attığınız ürün?

Ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu laptopu yeni aldım da sadece telefon şarj ediyordum oradan. Dediğiniz ürünün kalitelisi varsa söyler misiniz?

Çok teşekkür ederim size de çok sağ olun.

Linkte belirttim hocam aynı kabloyu kullandım hala duruyor epey sağlam. Rica ederim hocam, en kaliteli kayıpsız görüntüyü bu şekilde alabilirsiniz G-SYNC veya free Sync'den de faydalanabilirsininiz bu şekil. Son kez kontrol etmek adına model verirmisiniz.

Linkte belirttim hocam aynı kabloyu kullandım hala duruyor epey sağlam. Rica ederim hocam, en kaliteli kayıpsız görüntüyü bu şekilde alabilirsiniz G-SYNC veya free Sync'den de faydalanabilirsininiz bu şekil. Son kez kontrol etmek adına model verirmisiniz.
HP victus 16-S1011NTt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı