HDMI Çoklayıcı Önerisi

TedeX

Hectopat
Laptopumda tek bir HDMI çıkışı olduğu için bunu çoklayacak 1 in 2 out tipi bir çoklayıcıya ihtiyacım var. Fakat piyasa gördüğüm modellerin çoğu görüntüyü 2 monitöre birden kopyalıyor. Yani monitörler bir nevi ayna modunda çalışıyor. Ben masaüstü bir sistemdeki çift monitör sistemi gibi bir sistem istiyorum. Yani görüntüyü çoklamak değil, 2 farklı ekranım olsun istiyorum. Bu mümkün mü? Bunu sağlayan bir çoklayıcı var mı? Görüntünün kalitesi ya da Hz değerinin bir önemi yok, sadece iş için kullandığım laptopa bağlı olacak. Yani oyun oynamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama o zaman da şarj edemem diye düşünüyorum yanlış mı? Ağır kaynak tüketen uygulamalar kullanıyorum, şarjın çabuk bitmesi muhtemel

Şu an sadece varsayım üzerine konuşuyorum, eğer hem şarj hem de görüntü aktarımı özelliği varsa girişinizin belki o özellikleri barındıran Type-C çoğaltıcı bulursanız ikisini birlikte kullanabilirsiniz.

ThinkPad E14 Gen 2 20A kullanıyorum. Sanırsam dediğiniz durum var. Lenovo'nun sitesinde ek parça olarak bu ürünü buldum.

Fakat fiyatı biraz tuzluymuş. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı