HDMI, DDR4, 1151 Anakart Önerisi

Ekran kartı ASUS Rog Strix RX490X OC modelini bekleyeceğim.
Ekran; AOC G2260 21,5" 2560x1080 AMD Freesync Gaming Monitor 577₺
Bende Freesync belirtecektim zaten. Bilgim var.

Amd Zen'i bekliyorum. İncelemerindeki gibi ise Zen işlemci alacağım. Ve Gtx 1080 ti'yi beklemeyi düşünüyorum. Ekran kartı konusunda en iyisi hangisi ise onu alacağım. Şuan Nvidia.

Arkadaşın fikrine saygı duymakla beraber. MSI'nın tüm ürünlerini beğeniyorum ben şahsen. Kalite ve tasarım çok hoşuma gidiyor. Özellikle Türkçe arayüz.

Gözümde MSI, Asus, Gigabyte aynı kalitedeler. Ama Türkçe arayüz koyanı tercih ederim. Sonuçta üç Markada en iyisi. Türkçe arayüz satan kazansın diyebilirim.

Hocam gerçekten süpersiniz. Sizce bu mu, MSI Tomahawk AC mi?
Bu arada MSI düşünmeli miyim, hiç sevmiyorum ama ürünleri F/P.

İllaki Wi-fi olacaksa tabiki Tomahawk öneririm. Asus alırsamda almayı düşündüğün kasa yerine ITX kasa alırdım. O PSU'yu kullandım çok gürültülü bu yüzden her halukarda önermem. High power element 750w modüler PSU al onun yerine.

İllaki Wi-fi olacaksa tabiki Tomahawk öneririm. Asus alırsamda almayı düşündüğün kasa yerine ITX kasa alırdım. O PSU'yu kullandım çok gürültülü bu yüzden her halukarda önermem. High power 750w modüler PSU al onun yerine.
Peki ASUS ROG MAXIMUS VIII Hero Alpha mı, Tomhawk mı? Eğer ASUS diyorsanız işlemciden kısacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı