Yakın zamanda temizlik yapıldıysa ve dönüştürücüye darbe aldıysan, iyi ihtimalle dönüştürücü veya kablo, kötü ihtimalle ekran kartındaki girişin bozulmuş olabilir. Başka bir giriş varsa onu dene, üstteki arkadaşın belirttiği kontrolleri yaptıktan sonra tabi.Merhaba, masaüstü bilgisayarım var HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum ama son zamanlarda aşırı derece ekran gidiyor ve karıncalanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Kullanamayacak hale geldim.
Eki Görüntüle 2281301
HDMI kablosunu başka bir cihazda deneme şansın var mı? Ya da başka bir HDMI kablosu alıp monitöre bağlama şansın?
HDMI dönüştürücü ile bir sıkıntı da olabilir.
Yakın zamanda temizlik yapıldıysa ve dönüştürücüye darbe aldıysan, iyi ihtimalle dönüştürücü veya kablo, kötü ihtimalle ekran kartındaki girişin bozulmuş olabilir. Başka bir giriş varsa onu dene, üstteki arkadaşın belirttiği kontrolleri yaptıktan sonra tabii.
HDMI dönüştürücün PS4 ile çalışmıyorsa, ekran kartı girişine üfleyip tozları azaltsan da fayda sağlamaz, yeni dönüştürücü alman gerekecek.HDMI dönüştürücüyü PS4'e bağladım monitöre hiç ekran vermiyor.
Ekran kartımın maalesef bir girişi var sadece bilgisayar uzun bir süre kullanmadı ekran çoğu kısmı tozlanmış ondan dolayı yapabilir mi?
HDMI dönüştürücün PS4 ile çalışmıyorsa, ekran kartı girişine üfleyip tozları azaltsan da fayda sağlamaz, yeni dönüştürücü alman gerekecek.
Ama sadece kablonu da test etmeyi unutma varsa bir yöntem, uydu alıcısı TV vb de olur veya komşuda deneyebilirsin varsa onda HDMI arabirimli bir şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.