HDMI DP dönüştürücü alınır mı?

CripsoN

Hectopat
Daha fazla  
ASUS VP249QGR 144 Hz modelini almayı düşünüyorum fakat kullandığım laptopta DP girişi yok. HDMI kablosu ile bağlamak zorunda olduğum için Max 120 Hz alabilirsin diyorlar internette çeşitli DP HDMI dönüştürücü kablolar mevcut bu şekilde dönüştürücü kullanarak 144 Hz görüntü alabilmek mümkün mü?

Mesele laptopta bitiyor. Her laptop için 120Hz üstü izni yok. Port kilidi oluyor ve 144 Hz alamıyorsunuz. Bu laptop modeline göre farklılık gösterir. Eğer laptopta Type-C'den görüntü aktarımı var ise PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar bu kablo işinize yarar. Daha iyi aktarım gücüne sahiptir.

HP Pavilion modelini kullanıyorum ama port kilidinin olup olmadığını nereden anlayacağım? Type-C girişi mevcut bu arada.

Son düzenleme:
HP Pavilion modelini kullanıyorum ama port kilidinin olup olmadığını nereden anlayacağım? Type-C girişi mevcut bu arada.

Tek çeşit mi HP Pavilion var? Modele göre değişiklik gösterir diyorum.
HP'nin destek birimine mail at. Laptopun tam modelini belirt ya da faturanı. 144Hz port kilidi var mı diye sor. Her Type-C görüntü aktarmıyor. DP özelliği olması gerek portun. Üzerinde D ya da şimşek işareti olur. Olmadı kullanma kılavuzunu okuyabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı