HDMI ekran kartı VGA monitöre bağlanır mı?

Merhaba kaliteli bir dönüştürü edindiğin müddetçe bir problem yaşamazsın dostum,fakat görüntü gelmeye bilir ilk başta heyecan yapma kabloyu sök tak gelicektir.

Sorun var hocam ama bu tarz arkadaşlar hala savun yok diyip bize fanboy diyorlar
içime bi kurt düşürdün böyle hatalarda direkt beni bulur
bu kaliteli kısmına mı giriyor

Sorun var hocam ama bu tarz arkadaşlar hala savun yok diyip bize fanboy diyorlar
Kardeşim ben sana ''RX 570'de sorun yok'' gibi bir şey mi söyledim ? evet böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz ama bu her üründe sorun olduğu anlamına gelmez.

Kardeşim ben sana ''RX 570'de sorun yok'' gibi bir şey mi söyledim ? evet böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz ama bu her üründe sorun olduğu anlamına gelmez.
Yav hocam git bir araştır kaç tane üründe sorun varmış öyle gel hadi

dostum attığın konuları inceledim ama çok fazla mesaj yazılmış 15 sayfa okuduktan sonra sıkıldım özet geçer misin sorun çözüldü mü ?

dostum attığın konuları inceledim ama çok fazla mesaj yazılmış 15 sayfa okuduktan sonra sıkıldım özet geçer misin sorun çözüldü mü ?
Sorun çözülmedi ve çözülmüyor. Buradan sana RX570 al daha performanslı diyen kişiler olacak fakat sakın öyle bir hata yapayım deme. Performanslı olacak diye hiç kartı kullanamayacaksın. Biz yaptık bu hatayı sen yapma garantiye gönderdim daha dün bakalım ne sonuç çıkacak bilmiyorum.

Asus rog strix rx570 4gb alabilirsin gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok.

Güzel kart alabilirsin. En kötü Wattman hatası çıkar. Onuda çözebilirsin. Bazen 2017 sürücüsü yüklemek bazen XMP açmak sorunu çözüyor. İstersen 1650 al. Çoğu yerde “ Doğmadan ölen kart “ olarak geçiyor ama düşük TDP değeri ve Rx 570e çok yakın olması cabası. 5-10 FPS için hemen öldürülmez bir kart bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…