HDMI girişi olmayan TV'de dönüştürücü ile stick kullanılabilir mi?

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Dostlar merhaba, TV'mde HDMI girişi yok. TV stick alıp, ardından da SCART to HDMI dönüştürücü alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım TV stick ile alakalı?

TV marka modeli nedir? Başka hangi girişler mevcut? SCART to HDMI dönüştürücüsünde sıkıntılar yaşayabilirsin.

TV marka modeli nedir? Başka hangi girişler mevcut? SCART to HDMI dönüştürücüsünde sıkıntılar yaşayabilirsin.
Awox diye bir marka hocam. Şimdi baktım tekrardan bütün girişler mevcutmuş. HDMI’da dahil. Konu açarak forumu kirlettiğim için üzgünüm. Şimdi bu TV 32 ekran dediğimiz LCD’lerden, 4K stick ile 1080p stick arasında fark olur mu acaba?

Awox diye bir marka hocam. Şimdi baktım tekrardan bütün girişler mevcutmuş. HDMI’da dahil. Konu açarak forumu kirlettiğim için üzgünüm. Şimdi bu TV 32 ekran dediğimiz LCD’lerden, 4K stick ile 1080p stick arasında fark olur mu acaba?
Stick yerine Box almalısın bence. Stick'ler çok çabuk ısınıyor, bilgin olsun.

4K almak, ileriye dönük iyi bir yatırım olabilir. Her iki model de mevcut TV'nizin desteklediği çözünürlüklerde çalışır, ancak ilerleyen zamanda yeni bir TV'ye geçerseniz, 4K'nın faydası daha belirgin olacaktır. Ekonominiz destekliyorsa, 4K modelini tercih etmeniz tavsiyem olur.

Stick yerine box almalısın bence. Stick'ler çok çabuk ısınıyor, bilgin olsun.

Mi Stick 4K kullanıyorum 2 yıldır. Isınmadan vs dolayı sıkıntı yaşamadım.

4K almak, ileriye dönük iyi bir yatırım olabilir. Her iki model de mevcut TV'nizin desteklediği çözünürlüklerde çalışır, ancak ilerleyen zamanda yeni bir TV'ye geçerseniz, 4K'nın faydası daha belirgin olacaktır. Ekonominiz destekliyorsa, 4K modelini tercih etmeniz tavsiyem olur.

Mi Stick 4K kullanıyorum 2 yıldır. Isınmadan vs dolayı sıkıntı yaşamadım.
Güzel cevaplarınız için teşekkür ediyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı