HDMI Girişli Tablet Önerisi

pataküte

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Televizyonuma bağlamak amacıyla HDMI girişi bulunan ve özellikleri az biraz günlük kullanımı kurtaracak bir tablet arıyorum şuan gözüme çarpan Hometech Quad Tab modeli var.

4 çekirdekli olması kullanımda sıkıntı yaratmayacağı izlenimi verdi bana.

Şuan Teknosa'da 249,00 TL'ye düşmüş + ücretsiz kargo.

QuadTabb.PNG

Siz ne diyorsunuz? Başka model bakmalı mıyım yoksa bu beni kurtarır mı?

HOMETECH QUAD TAB TABLET PC - Teknosa

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal telefonunu ya da tabletini de dönüştürücü ile televizyona bağlayabilirsin. Bunun için illa HDMI girişli bir cihaza gerek yok.

hdmi portlu tablet alacak arkadaslar ve dostlar. Eger tabletiniz cin mali ise hic almayin. cunku cin mallariniin sistem destekleri ve rok yukleme sikintisi var. mesela elimde bir MOMO11 Yada GEMEI G9 Diye bir tablet var. Tablette sorun olustu ne youtubede goruntu var ne ses nede kulakliktan ne de sistemde. ama tableti tus kilidine aldigim zaman ses geliyor. mp3 felan normal ses cikiyor. bayadir arastiriyorum. malum biim forumlarda cozum yok/ rusca bir forumda eger tabletin esinin kesilmesi ve tus kilidine gectigi zaman sesin gelmesi hdmi cikisindan ..
yani sistem hdm cikisina veriyor hem sesi televizyona bagliymis gibi goruyor. ama hala sorunu cozemedim. bir dunya rom kurdur farkli farkli / olmadi. simdi hdm kablosu alacagim ve tv baglayacagim bakalim ne olcak ses duzelecekmi neyse bence hdmi cikissiz alin. hdm olmadnda baglayabilirsiniz. otg kablsu var mini ub ve hdmi cikisi / kolay gelsin/ bu arada sizde boyle bir sorun yasadiysaniz ve cozumu bulduysanuz bi not birakin kolay gelsin.

Kesinlikle HomeTech önermem.Kapı gibi çin malı.Git bir telefon bayiiye hem çevirici al (OTG to HDMI) Hemde bütçene göre tablet al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı