strongTURK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 429 Çözümler 1 13 Temmuz 2022 #11 Burkicannjr dedi: Onlardan pek anlamıyorum sadece şahsi fikirlerimi söyledim söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Burkicannjr dedi: Onlardan pek anlamıyorum sadece şahsi fikirlerimi söyledim söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #12 strongTURK dedi: Tamamdır. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek iyi sosyaller.
strongTURK dedi: Tamamdır. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek iyi sosyaller.
B bxrakbxlte Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #13 Sonuç nedir hocam? Alabildiniz mi hertz değerini?
strongTURK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 429 Çözümler 1 19 Ocak 2023 #14 bxrakbxlte dedi: Sonuç nedir hocam? Alabildiniz mi Hertz değerini? Genişletmek için tıkla... Hocam uzun zamandır Technopat Sosyal'i kullanamadım. Ben PC'yi değiştirdim ve 144Hz monitör aldım. HDMI kablosuyla gayet güzel performans alıyorum.
bxrakbxlte dedi: Sonuç nedir hocam? Alabildiniz mi Hertz değerini? Genişletmek için tıkla... Hocam uzun zamandır Technopat Sosyal'i kullanamadım. Ben PC'yi değiştirdim ve 144Hz monitör aldım. HDMI kablosuyla gayet güzel performans alıyorum.
B bxrakbxlte Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #15 strongTURK dedi: Hocam uzun zamandır Technopat Sosyal'i kullanamadım. Ben PC'yi değiştirdim ve 144Hz monitör aldım. HDMI kablosuyla gayet güzel performans alıyorum. Genişletmek için tıkla... cevap verdiğiniz için teşekkürler. hallettim sorunu. şu an size yeni monitörümden yazıyorum
strongTURK dedi: Hocam uzun zamandır Technopat Sosyal'i kullanamadım. Ben PC'yi değiştirdim ve 144Hz monitör aldım. HDMI kablosuyla gayet güzel performans alıyorum. Genişletmek için tıkla... cevap verdiğiniz için teşekkürler. hallettim sorunu. şu an size yeni monitörümden yazıyorum
strongTURK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 429 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #16 bxrakbxlte dedi: Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hallettim sorunu. Şu an size yeni monitörümden yazıyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
bxrakbxlte dedi: Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hallettim sorunu. Şu an size yeni monitörümden yazıyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.