HDMI ile DP kalitesi ve yenileme hızı alınabilir mi?

burak_ank06

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarıma ( aşağıdaki linkte ) oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki linkteki monitörü almakta karar kıldım. Bilgisayarımda DisplayPort vardır illaki diye hiç dikkat etmemiştim ama bugün bakayım dedim ki DisplayPort yokmuş. Hayal kırıklığına uğradım resmen. Şimdi sorum şu; monitöre HDMI ile bağlanırsam DisplayPort'taki gibi ekran tazeleme değeri, gecikme ve görüntü kalitesi alır mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarıma ( aşağıdaki linkte ) oyuncu monitörü almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki linkteki monitörü almakta karar kıldım. Bilgisayarımda DisplayPort vardır illaki diye hiç dikkat etmemiştim ama bugün bakayım dedim ki DisplayPort yokmuş. Hayal kırıklığına uğradım resmen. Şimdi sorum şu; monitöre HDMI ile bağlanırsam DisplayPort'taki gibi ekran tazeleme değeri, gecikme ve görüntü kalitesi alır mıyım? Teşekkürler.

Sanırım hayır. DP en iyisi.

Arkadaşlar AOC monitörü araştırdığım kadarıyla hdmi 2.0 desteklemiyordu. Ben de Gigabyte G24F-2 monitörü aldım. Monitör hdmi 2.0 destekliyordu içinden de hdmi 2.0 kablosu çıktı. Bilgisayarımda hdmi 2.0 çıkışı vardı. 165hz alabiliyorum, ekranda gayet güzel oldu çok beğendim. Gelişmiş ekran ayarlarında 180hz de görüküyor ama denemedim açıkçası bilgisayarda 165hz alışkın olduğumdan benim için yeterli oldu. Benimle aynı sıkıntılarla karşılaşacak arkadaşlar için yardımcı olur umarım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı