Windows 11 etkinleştirme hatası neden olur?

REOxyGen

Decapat
Daha fazla  
1763848219926.png

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum fakat güncellemelerden sonra böyle bir hata almaya başladım. Windows'u kendim kurmadım, bilgisayarcı tanıdığım kurmuştu ve nasıl kurduğunu bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2609166
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum fakat güncellemelerden sonra böyle bir hata almaya başladım. Windows'u kendim kurmadım, bilgisayarcı tanıdığım kurmuştu ve nasıl kurduğunu bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

VPN tarzı bir şey açık mı?

Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyin bence. Daha önce lisansı kendiniz mi almıştınız?

Son güncellemeler ile CMD aktivasyonlarının engellendiğiyle ilgili bir video görmüştüm. Eğer CMD üzerinden aktive ettiyseniz olabilir.

Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyin bence. Daha önce lisansı kendiniz mi almıştınız?

Yok, bilgisayara hiçbir şey yapmamıştım kurulumu nasıl oldu bilmiyorum.

Son güncellemeler ile CMD aktivasyonlarının engellendiğiyle ilgili bir video görmüştüm. Eğer CMD üzerinden aktive ettiyseniz olabilir.

Ürün anahtarı vesaire gözüküyor ama bilmiyorum olabilir.

Hocam CMD ile aktive ettiyseniz muhtemelen ondan olamaz. Çünkü çevremde CMD ile aktivasyon yapan birçok arkadaşım var ve bu sorunla karşılaşanda olmamış. Eğer süreli bir key aktivasyonu yaptıysanız süresi dolmuş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı