HDMI ile Freesync kullanılır mı?

marleyreis

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Black frıdayden VX2458-c-mhd 144 Hz 1 ms Freesync monıtor aldım. Ekran kartım Freesync ıle uyumlu. HDMI ıle bagladım ve su anda Freesync acık olarak gozukuyor. Bazı konularda sadece Dısplay port ıle Freesync kullanılabılır gıbı yorumlar gordum. HDMI ıle de Freesync kullanılır mı ve Dısplayport kablo alsam bı artısı olur mu performans acısından? Teşekkurler...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz lg 22mk400h monitor var freesync var diye gözüküyor bende de rx 560 4 gb freesync açtığımda monitor açılmıyor hdmı out of range yazıyor nasıl düzeltebilirim

Merhaba arkadaşlar. Black frıdayden VX2458-c-mhd 144 Hz 1 ms Freesync monıtor aldım. Ekran kartım Freesync ıle uyumlu. HDMI ıle bagladım ve su anda Freesync acık olarak gozukuyor. Bazı konularda sadece Dısplay port ıle Freesync kullanılabılır gıbı yorumlar gordum. HDMI ıle de Freesync kullanılır mı ve Dısplayport kablo alsam bı artısı olur mu performans acısından? Teşekkurler...
Kullanılır dostum.
İlla dp kabloya ihtiyacın yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı