Burak Keskin01 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Yeni bir HDMI kablosu aldım. Ekrana bağladığımda ekran kapanıp açılıyor.
FocusOfWind Attopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 39 20 Mayıs 2022 #2 Burak Keskin01 dedi: Yeni bir HDMI kablosu aldım. Ekrana bağladığımda ekran kapanıp açılıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen monitörde sorun vardır aldığınız yerde kabloyu test ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Burak Keskin01 dedi: Yeni bir HDMI kablosu aldım. Ekrana bağladığımda ekran kapanıp açılıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen monitörde sorun vardır aldığınız yerde kabloyu test ettiniz mi?
KS KS Burak Keskin01 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 FocusOfWind dedi: Muhtemelen monitörde sorun vardır aldığınız yerde kabloyu test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kablo çalışıyor eski bir ekran kartı ve monitör kullanıyorum belki sorun ondandır. Artı 0 Eksi
FocusOfWind dedi: Muhtemelen monitörde sorun vardır aldığınız yerde kabloyu test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kablo çalışıyor eski bir ekran kartı ve monitör kullanıyorum belki sorun ondandır.