Adem Baba_!23
Hectopat
- Monitör
- PHILIPS 190X
Monitörüm yalnızca VGA destekliyor ekran kartı ise HDMI nasıl bir kablo tercih etemeliyim? Link paylaşır mısınız?
Aynısını kullanıyorum, anakartım HDMI monitörüm ise VGA girişli. Hiçbir sorunu yok, kalite kaybı da yaşamıyorum tavsiye ederim. Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) | TeknobiyotikMonitörüm yalnızca VGA destekliyor ekran kartı ise HDMI nasıl bir kablo tercih etemeliyim? Link paylaşır mısınız?
Aynı ürünü kullanıyorum. Arkadaş güzel bir tavsiyede bulunmuş.Aynısını kullanıyorum, anakartım HDMI monitörüm ise VGA girişli. Hiçbir sorunu yok, kalite kaybı da yaşamıyorum tavsiye ederim. Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) | Teknobiyotik
Hocam bi kabloyu monitöre bi kabloyu ekran kartına takmıcazmı?Aynısını kullanıyorum, anakartım HDMI monitörüm ise VGA girişli. Hiçbir sorunu yok, kalite kaybı da yaşamıyorum tavsiye ederim. Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) | Teknobiyotik
Dostum anakarta dönüştürücü üzerindeki HDMI kablosunu takacaksın. DönüştürücüHocam bi kabloyu monitöre bi kabloyu ekran kartına takmıcazmı?
Dostum anakarta dönüştürücü üzerindeki HDMI kablosunu takacaksın. Dönüştürücü.
Üzerindeki VGA yuvasına da VGA kablosunun bir ucunu, diğer ucunu da monitörüne takacaksın.
Yalnız benim monitöre VGA erkek lazım.
Bunun gibi.
Elinizde VGA kablosu varsa gerek yok böyle bir şeye.
Hocam Ekran kartı anakarta bağlıysa anakarta takılan kablodan görüntü beklemeyin, ekran kartına takmanız gerekiyor. Şimdi teker teker anlatıyorum; alın VGA kablosunu bir ucunu monitöre diğer ucunu dönüştürücünün VGA girişine takın, alın HDMI kabloyu bir ucunu ekran kartına diğer ucunu da dönüştürücüye takın. İşlem bu kadar.Hocam benim ekran kartında VGA yok anakarta VGA kablosu takarsam görüntü gelir mi?
Hocam şimdi jeton düştü teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.