Hocam sormayı unutmuşum, monitörünüz kaç hz destekliyor? belki daha iyi seçenekler vardır.Ugreen'i aldim o zaman hocam sağ olun.
Hocam sormayı unutmuşum, monitörünüz kaç Hz destekliyor? Belki daha iyi seçenekler vardır.
Bluetooth veya WiFi ile çalışan monitör yok yani. Direk kablo lazım ama kablo monitör ile geliyor. Genellikle HDMI koyarlar yanına, tek başına DP'nin geldiğini görmedim.Hocam daha almadım ama 240 gibi düşünüyorum bende bir şey soracagim görüntü aktarma kablosu gerekli midir?
Değil, sadece hdmi bağlamanız yeter ancak önemli birkaç unsur var, attığım kabloların ikisi de 240 vermez. Çoğu laptop da hdmi çıkışından sadece 120hz verir, laptop modelinizi de öğrenebilir miyim?Hocam daha almadım ama 240 gibi düşünüyorum bende bir şey soracagim görüntü aktarma kablosu gerekli midir?
Bluetooth veya Wi-Fi ile çalışan monitör yok yani. Direk kablo lazım ama kablo monitör ile geliyor. Genellikle HDMI koyarlar yanına, tek başına DP'nin geldiğini görmedim.
"-görüntü aktarmayı alırsam." kastınız nedir tam olarak?Hocam o anlamda dememiştim görüntü aktarmayı alırsam HDMI gerek var mı anlaminda.
Görüntü aktarma kablosunu alırsam hdmi gerek var mi"-görüntü aktarmayı alırsam." kastınız nedir tam olarak?
Tabiki hocam model bu HP Victus/ Core i7-13700H İşlemci/ 16GB Ram/ 1TB SSD/ RTX 4050 Ekran Kartı/ 15.6"/ W11/ Gaming Laptop 7N9S6EA Fiyat & Özellik | MediaMarktDeğil, sadece hdmi bağlamanız yeter ancak önemli birkaç unsur var, attığım kabloların ikisi de 240 vermez. Çoğu laptop da hdmi çıkışından sadece 120hz verir, laptop modelinizi de öğrenebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.