HDMI kablo RX 480'in HDMI çıkışlarından sadece birine giriyor

Daha fazla  
Beyler ASUS RX 480 STRIX Gaming 8 GB ekran kartına sahibim. Kartın arkasında 4 tane HDMI çıkış mevcut fakat ben elimdeki HDMI kabloyu sadece HDMI-3 girişine sokabiliyorum. Diğerlerine girmiyor pasif mi acaba yoksa ben mi takamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlardan 2 tanesi DP 2 tanesi HDMI 1 tane de DVI-D girişi olması lazım kontrol eder misin?

Onlardan 2 tanesi DP 2 tanesi HDMI 1 tane de DVI-D girişi olması lazım kontrol eder misin?
Dvi-D ayrı olarak var kral onu gördüm de 4 tane hdmi girişi var sanki Hepsinin dış çerçeveleri aynı ondan hdmi sandım.
Çünkü ekran kartında iki tane hdmi-l iki tane de hdmi girişi var sadece iki hdmi girişini kullanabilirsin.
1 tanesine giriyor kral.
Benim problem Rx 480 strix 8gb ekran kartını oyunlarda 1 2 saat kullanınca ekrana yeşil çizgiler geliyor. Yani bu olay kart zorlanınca oluyor. Onun haricinde girdiğim online oyunlarda veya masaüstünde, webte dolaşırken o hatayı almıyorum. Bu yeşil çizgiler bir uyarı niteliğinde benim için. Çünkü 5-10 dakika daha o çizgiler çıktıktan sonra oynarsam ekran siyah ekrana düşüp görüntü vermemeye başlıyor kasadan restart çekince gene devam kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…