HDMI kablo RX 480'in HDMI çıkışlarından sadece birine giriyor

Daha fazla  
Beyler ASUS RX 480 STRIX Gaming 8 GB ekran kartına sahibim. Kartın arkasında 4 tane HDMI çıkış mevcut fakat ben elimdeki HDMI kabloyu sadece HDMI-3 girişine sokabiliyorum. Diğerlerine girmiyor pasif mi acaba yoksa ben mi takamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlardan 2 tanesi DP 2 tanesi HDMI 1 tane de DVI-D girişi olması lazım kontrol eder misin?

Onlardan 2 tanesi DP 2 tanesi HDMI 1 tane de DVI-D girişi olması lazım kontrol eder misin?
Dvi-D ayrı olarak var kral onu gördüm de 4 tane hdmi girişi var sanki :D Hepsinin dış çerçeveleri aynı ondan hdmi sandım.
Çünkü ekran kartında iki tane hdmi-l iki tane de hdmi girişi var sadece iki hdmi girişini kullanabilirsin.
1 tanesine giriyor kral.
Benim problem Rx 480 strix 8gb ekran kartını oyunlarda 1 2 saat kullanınca ekrana yeşil çizgiler geliyor. Yani bu olay kart zorlanınca oluyor. Onun haricinde girdiğim online oyunlarda veya masaüstünde, webte dolaşırken o hatayı almıyorum. Bu yeşil çizgiler bir uyarı niteliğinde benim için. Çünkü 5-10 dakika daha o çizgiler çıktıktan sonra oynarsam ekran siyah ekrana düşüp görüntü vermemeye başlıyor kasadan restart çekince gene devam kullanıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı