HDMI kablo uyuşmazlığı

Stray Cat

Centipat
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar topladım ve bu bilgisayarın ekran kartı da RX 580'di ama monitörle kasanın HDMI kablosu birbirlerine uyuşmuyor ikisini birbirine bağlayabileceğim bir aparat var mı yeni bir monitör alabilecek Durumum ne yazık ki yok iki kablonun da fotoğrafını aşağıya bırakıyorum mavi olan monitöre uyuyor kırmızı olan kasaya uyuyor.

Mavi olan kablo vga kablosu. Vga hdmi dönüştürücü ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

.

Şu şekilde bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Monitörünüzden çıkan kabloyu dönüştürücünün mavi kısmına takıyorsunuz, öbür tarafını da RX580'e.

Dönüştürücelerin hepsi sağlıklı çalışmıyor alırken yorumlara vb. dikkat ederek alınız.

Dönüştürücü lazım https://www.hepsiburada.com/dark-hd...ahdmixvga4-p-HBV000008HQ09?magaza=Hepsiburada böyle bir dönüştürücü işinizi görecektir.

Bu dönüştürücüyü hiç önermiyorum böyle dönüştürücüler cayır cayır yanıyor @BarçaHayranı kullanıcısının önerdiği dönüştürücüyü almanız daha iyi olur. Ama biraz daha para verip bunu alabilirsiniz kaliteli dönüştürücüdür ben vatanda gördüm ama kısa bir araştırma ile daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Ben sistemim de 2.monitörüm için kullanıyorum bir tane beyazlardan. Markasını falan hiç hatırlamıyorum ama iş yapıyor. Şans işi.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    548,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…