HDMI kablonun versiyonunu öğrenme

M. Onur NAR

Hectopat
Herkese merhabalar, HDMI kablomun kaç HZ alabileceğini merak ediyorum ve versiyonunu da öğrenmek istiyorum ne yapmalıyım?

Herkese merhabalar. Samsung CRG50 monitör aldım. Kutudan çıkan HDMI ile bağlantı kurdum. Çözünürlük ayarlarında 144 Hz'e kadar destek gözüküyor ancak 60 Hz'den yukarı yapınca ekranın yukarısında anlık uzun bir gölge oluşuyor ve gidiyor. Acaba HDMI kablom 60 Hz ve yukarısını desteklemiyor mu? Araştırdım ancak HDMI kablomun ne olduğunu bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayamadım. Çözünürlük ayarlarında 2160p çözünürlük seçeneği yok mu ? Öyleyse ekran kartınız desteklemiyor olabilir, veya bir ayarı etkinleştirmeniz gerekiyorda olabilir. Ekran kartınızı öğrenebilir miyim ?
Hocam ekran kartım Palit Geforce Gtx 1660 super. Evet hocam çözünürlük ayarlarında en fazla full hd bulunmakta. Monitör de full hd.

Kesinlikle ekran kartınız 4k çıkışı destekliyor 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu takip edip 3840 x 2160 60 hertz çözünürlük profili oluşturmayı deneyebilir misiniz ?
Eğer ekran siyah olursa 30 saniye hiçbir şeye ellemeyin, o geri kendini düzeltir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı