HDMI laptop, DP monitör ve LED TV'yi birbirine bağlamak

Fatalitly

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.
Tam olarak kafamda oturtamadığım bir sorunum var. 1 adet 144Hz 24' Gamepower marka monitörüm var. 1 adet Philips 4K televizyonum var. Bir de Monster marka laptopum var. İstediğim şu; bu üçünü birbirine paralel bağlamak. Laptoptaki görüntüyü hem monitöre hem de televizyona aynı anda vermek istiyorum. Monitörümün arkasında bir adet HDMI çıkışı 1 adet DP çıkışı var. Laptop da ise sadece HDMI ve VGA çıkışı var. Televizyonda da sadece HDMI çıkışı var. İzlemem gereken yol nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da olur tabii ki. İhtiyaca göre değişir. Eğer sadece aynalama yapacaksanız bu daha mantıklı. 3 ekrana ayrı ayrı görüntü vermek için VGA to HDMI dönüştürücü lazım.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bir adet hdmi to display port kablo aldım bugün geldi. Fakat sanırım kabloda arıza var. Televizyonu hiç işin içine katmadan sadece laptopun hdmi çıkışından monitörün DP çıkışına girdim ve görüntü alamadım. Kablonun arızalı olma ihtimali var mı ? Bir diğer sormak istediğim de bu kablo ile laptopun hdmi çıkışından monitörün dp çıkışına girerek görüntü alabilirsem eğer şayet bu işlem devam ederken monitörün boşta kalan hdmi çıkışından da TV'ye hdmi çıkışına kablo gitsem görüntü üç birimde de olur mu bu şekilde?
Bu da olur tabii ki. İhtiyaca göre değişir. Eğer sadece aynalama yapacaksanız bu daha mantıklı. 3 ekrana ayrı ayrı görüntü vermek için VGA to HDMI dönüştürücü lazım.
3 ekrana ayrı ayrı görüntü vermek gibi bir derdim yok aslında. Zaten laptopun kapağı kapalı duruyor hiç bakmıyorum kasa niyetine kullanıyorum laptopu. Monitör ve TV'de aynı anda aynı görüntü olsa yeterli.

Kablo arızalı olabilir. Monitör ve TV arasında görüntü aktarımı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı