firewall Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #21 İleride HDMI falan daha iyi olmaz. Benim VGA kablom bile 4 senede zor eskidiyse eskimedi bile en fazla içine toz girmiştir ve hiç bir fark yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2014
İleride HDMI falan daha iyi olmaz. Benim VGA kablom bile 4 senede zor eskidiyse eskimedi bile en fazla içine toz girmiştir ve hiç bir fark yok.
C CPlOvEr Ziyaretçi 27 Haziran 2014 #22 Muhammerturker dedi: Görüntü farketmiyor fakat ileride HDMI daha üstün oluyor, ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... PC değil, birşey değil. Ne eskimesi ? Biraz mantıklı konuşun. Çok alakasız, saçma konuşuyorsunuz. Kabloyu takacaksın, duracak öyle.
Muhammerturker dedi: Görüntü farketmiyor fakat ileride HDMI daha üstün oluyor, ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... PC değil, birşey değil. Ne eskimesi ? Biraz mantıklı konuşun. Çok alakasız, saçma konuşuyorsunuz. Kabloyu takacaksın, duracak öyle.
firewall Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #23 HDMI her zaman daha iyidir o eskir o eskir DVI'dan daha iyi olur görüntü kalitesi diyor. Sağolasın @Silinen üye Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2017
HDMI her zaman daha iyidir o eskir o eskir DVI'dan daha iyi olur görüntü kalitesi diyor. Sağolasın @Silinen üye