HDMI monitör nedir?

SametUcak

Femtopat
Arkadaşlar 8 yıldır kullandığım monitör bozuldu bende yenisini almaya karar verdim. Fakat ekran kartımın VGA çıkışı kırıldı bende HDMI monitör almaya karar verdim. Fakat içimde bir sıkıntı oluştu. Ben monitöre bağlı VGA kablosunu ekran kartına bağlar kullanırdım. Bu HDMI'da aynı şekilde mi? HDMI bağlantı ile monitöre görüntü verebilir miyim?

Arkadaşlar 8 yıldır kullandığım monitör bozuldu bende yenisini almaya karar verdim. Fakat ekran kartımın VGA çıkışı kırıldı bende HDMI monitör almaya karar verdim. Fakat içimde bir sıkıntı oluştu. Ben monitöre bağlı VGA kablosunu ekran kartına bağlar kullanırdım. Bu HDMI'da aynı şekilde mi? HDMI bağlantı ile monitöre görüntü verebilir miyim?
Aynı şekilde HDMI kablosunu takıp görüntü alacaksın.

Aynı şekilde kullanabilirsin. Kablonun iki ucu da HDMI ise bağlan kullan ama biri VGA biri HDMI ise dönüştürücü alıp kullanman lazım.

Hocam, aynı mantık. Monitörünüz ve ekran kartı portu aynı olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı