RAM'i çıkarıp taktım ama takdim mi emin değilim. Çıt diye ses falan gelmedi ama olmuyor görüntü gelmiyor monitöre. Uzun zamandır PC'yi açmıyorum 1 aydır falan. Neden olabilir ne yapabilirim?
Rami iyice yerleştirdiğinizden emin olun.RAM'i çıkarıp taktım ama takdim mi emin değilim. Çıt diye ses falan gelmedi ama olmuyor görüntü gelmiyor monitöre. Uzun zamandır PC'yi açmıyorum 1 aydır falan. Neden olabilir ne yapabilirim?
Sorun yüzde yüz RAM ile kaynaklı. RAM'i silgi ile silip kolonya ve diş fırçası ile temizleyin. RAM soketini de kolonya ve diş fırçası ile temizleyin.
Hocam çok abartmadan yapın ve fişini çekin. Kolonya alkol olduğu için hemen uçar ama korkuyorsanız RAM'i silgi ile silin.Bir şey olmaz değil mi kolonya ile temizleyince?
Hocam çok abartmadan yapın ve fişini çekin. Kolonya alkol olduğu için hemen uçar ama korkuyorsanız RAM'i silgi ile silin.
Toz veya kıl gibi birşey girmiştir soketin içine. Flaş tutup iyice bakın bulursanız diş fırçası ile bastırmadan çıkarmaya çalışın.Sildim taktım ama sorun şu takerken çıt diye ses geliyor diye biliyorum ama bende hiç gelmedi hatta sol tarafı girmekte zorlandi.
Toz veya kıl gibi bir şey girmiştir soketin içine. Flash tutup iyice bakın bulursanız diş fırçası ile bastırmadan çıkarmaya çalışın.
Toz veya kıl gibi bir şey girmiştir soketin içine. Flash tutup iyice bakın bulursanız diş fırçası ile bastırmadan çıkarmaya çalışın.
Hayır ekran kartı ile alakası yok. Korkmanıza gerek yok flaş tutup buraya fotoğraf atın işlemleri söyliyeyim.Yine olmadi.
Çok korkuyorum bir şey olacak diye 1 aydır kullanmıyorum bir ay önce gayet iyi calisiyordu.
Takılmış halinin fotoğrafını atayim mi?
Ekran kartıyla alakalı olabilir mi?
Hayır ekran kartı ile alakası yok. Korkmanıza gerek yok flash tutup buraya fotoğraf atın işlemleri söyleyeyim.
Çıt çıt diye ses gelmiyor köşedeki kilit tam kapanmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.