HDMI sinyal yok hatası

Sorun yüzde yüz RAM ile kaynaklı. RAM'i silgi ile silip kolonya ve diş fırçası ile temizleyin. RAM soketini de kolonya ve diş fırçası ile temizleyin.

Yine olmadi.

Toz veya kıl gibi bir şey girmiştir soketin içine. Flash tutup iyice bakın bulursanız diş fırçası ile bastırmadan çıkarmaya çalışın.

Çok korkuyorum bir şey olacak diye 1 aydır kullanmıyorum bir ay önce gayet iyi calisiyordu.
Toz veya kıl gibi bir şey girmiştir soketin içine. Flash tutup iyice bakın bulursanız diş fırçası ile bastırmadan çıkarmaya çalışın.

Takılmış halinin fotoğrafını atayim mi?

Ekran kartıyla alakalı olabilir mi?

Son düzenleme:
Hayır ekran kartı ile alakası yok. Korkmanıza gerek yok flash tutup buraya fotoğraf atın işlemleri söyleyeyim.

Çıt çıt diye ses gelmiyor köşedeki kilit tam kapanmiyor.
Çıt çıt diye ses gelmiyor köşedeki kilit tam kapanmiyor.

Neyse hocam biz bir sürü şey denedik tak çıkar babamın bilgisayarcı arkadaşı var cuma günü eve gelecek bakacak büyük ihtimal RAM sloti bozulmuş dedi çok teşekkür ederim yine de çok yardım ettin.

Dosya Ekleri

• IMG_20210608_230421.jpg
    IMG_20210608_230421.jpg
    247,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210608_230408.jpg
    IMG_20210608_230408.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı