bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 19 Haziran 2014 #1 Bilgisayarı hdmı kablusu ile tv ye bağlayamıyorum.Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin
O Onur Bey Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #2 Tv kumandası ile "HDMİ" yı aktif etmeniz lazım aktif ettinizmi ? Artı 0 Eksi
KS KS bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 19 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Tv kumandası ile "HDMİ" yı aktif etmeniz lazım aktif ettinizmi ? Genişletmek için tıkla... Evet hdmı portlarının hesini denedim ama olmuyur Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tv kumandası ile "HDMİ" yı aktif etmeniz lazım aktif ettinizmi ? Genişletmek için tıkla... Evet hdmı portlarının hesini denedim ama olmuyur
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 Ekran kartından mı deniyorsun onboard'da varsa ordan mı deniyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 19 Haziran 2014 #6 Silinen üye dedi: Bir fotoğraf atarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Daha önce Windovs+p tuşu ile tv ni seçtiğimde monitor kapanır görüntü tv ye aktarılırdı. Ama artık olmuyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bir fotoğraf atarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Daha önce Windovs+p tuşu ile tv ni seçtiğimde monitor kapanır görüntü tv ye aktarılırdı. Ama artık olmuyor
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #7 bosnal dedi: Daha önce Windovs+p tuşu ile tv ni seçtiğimde monitor kapanır görüntü tv ye aktarılırdı. Ama artık olmuyor Genişletmek için tıkla... Format attınız mı? Artı 0 Eksi
bosnal dedi: Daha önce Windovs+p tuşu ile tv ni seçtiğimde monitor kapanır görüntü tv ye aktarılırdı. Ama artık olmuyor Genişletmek için tıkla... Format attınız mı?
KS KS bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 19 Haziran 2014 #8 Silinen üye dedi: Ekran kartından mı deniyorsun onboard'da varsa ordan mı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı HDMI portuna bağlıyorum Silinen üye dedi: Format attınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yine düzelmedi Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ekran kartından mı deniyorsun onboard'da varsa ordan mı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı HDMI portuna bağlıyorum Silinen üye dedi: Format attınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yine düzelmedi
Eser Gülaydın Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 196 Makaleler 1 Yer Eskisehir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #9 Aygıt yöneticisinden, ''Genel PnP Monitör'' güncellemesi yap. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 19 Haziran 2014 #10 Eser Gülaydın dedi: Aygıt yöneticisinden, ''Genel PnP Monitör'' güncellemesi yap. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... En son sürüm yüklü zaten Artı 0 Eksi
Eser Gülaydın dedi: Aygıt yöneticisinden, ''Genel PnP Monitör'' güncellemesi yap. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... En son sürüm yüklü zaten