HDMI to display kullanmak?

Daha fazla  
Merhaba dostlar 2 monitörüm var ikisinde de display desteklenmiyor. Ve ekran kartım XFX RX 5600XT kendisinde 3 adet DP ve 1 adet HDMI girişi var. Önceki PC'im de 2 ekranı da HDMI girişe bağlayarak kullanıyordum. 2. monitörü de VGA girişi var idi ona da HDMI dönüştürücü takarak kullanıyordum. Peki şimdi ana monitörüme HDMI to display dönüştürücü alıp kullanırsam oyunlarda yırtılmalar vs. yaşar mıyım? Ana monitöre dönüştürücü satın almamın sebebi 2. monitörü HDMI ile bağlayacak olmam ve ekran kartında tek HDMI girişi olması. Sonuç olarak iki monitörü de dönüştürücüler ile kullanmış olacağım eğer bunu yaparsam görüntü sıkıntıları yırtılmalar akıcı olmuyor vs. olur mu? 6-7 ay içerisin de 144Hz monitör alacağım fakat şu anlık idareten yapmak istiyorum önceki PC'de 2 monitöre çok alışmıştım açıkçası şu an zor geliyor :D. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı