Display to HDMI mı kullanılmalı HDMI to display mi?

Ultimate020

Hectopat
Monitörümde DisplayPort giriş var, 165 Hz laptopumda HDMI giriş var.
DisplayPort to HDMI da, herkes monitörde HDMI olacak laptopta display olacak yoksa calismaz görüntü aktarmaz diyor. HDMI to display arattirdigimda da yok, sadece display to HDMI var. Ben display to HDMI alip taksam çalışır mi? Ve sıkıntısız 165 Hz alip oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörümde DisplayPort giriş var, 165 Hz laptopumda HDMI giriş var.
DisplayPort to HDMI da, herkes monitörde HDMI olacak laptopta DisplayPort olacak yoksa calismaz görüntü aktarmaz diyor. HDMI to DisplayPort arattirdigimda da yok, sadece DisplayPort to HDMI var. Ben DisplayPort to HDMI alip taksam çalışır mi? Ve sıkıntısız 165 Hz alıp oynayabilir miyim?
Merhaba. DP to HDMI alırsanız kullanamazsınız. Monitörünüzde HDMI girişi yok mu ki bu kadar uğraşıyorsunuz, aldığınız dönüştürücünün problem çıkartma ihtimali de var sonuçta.

Merhaba. DP to HDMI alırsanız kullanamazsınız. Monitörünüzde HDMI girişi yok mu ki bu kadar uğraşıyorsunuz, aldığınız dönüştürücünün problem çıkartma ihtimali de var sonuçta.

HDMI to DP te bulamadim varsa link atabilir misiniz ya da elektrikcilerde var midir?
Ya monitörüm 165 Hz ama HDMI'dan 144 Hz'e kadar destekliyor DP'den tam destekliyor ama laptopumda DP giris olmadığı icin sıkıntı da kaldım var mı bildiğiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı