HDMI to VGA dönüştürücü alınır mı?

Makaleler
8
Yeni bir bilgisayar aldım fakat gözümden küçük bir ayrıntı kaçmış. Ekran kartımda VGA girişi yok. Monitörümde ise HDMI veya Display Port girişi yok. Yeni bir monitörü 1-2 ay sonra alacağım. HDMI to VGA dönüştürücü alsam beni 1-2 ay idare eder mi?

Yeni bir bilgisayar aldım fakat gözümden küçük bir ayrıntı kaçmış. Ekran kartımda VGA girişi yok. Monitörümde ise HDMI veya Display Port girişi yok. Yeni bir monitörü 1-2 ay sonra alacağım. HDMI to VGA dönüştürücü alsam beni 1-2 ay idare eder mi?
12TL'lik HDMI To VGA dönüştürücü kullanıyorum şuan. Bir sıkıntı çıkarmadı ve yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Ama internetten duyduğum kadarıyla çalışmama ihtimali de var biraz riskli yani. Bu yüzden kalitelisini almakta fayda var.

Evet isterseniz dönüştürücü ile istediğiniz zamana kadar da kullanabilirsiniz hiçbir sakıncası yoktur. :)

Bende 8 ay önce 10 senelik sistemimi artık bıraktım asus rog strix rx570 ekran kartlı bir sistem topladım gel gelelim kasayı topladık monitör vga ekran kartlarında artık vga girişi yok ucuz maliyetli bir dönüştürücü aldım elektronik ürün satıcı bir esnaftan hiçbir sıkıntısı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı