Çözüldü HDMİ to VGA dönüştürücü BIOS ve formatta sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

supermario33.

Hectopat
HDMI to VGA dönüştürücü kullanacağım fakat BIOS ve format atmak istediğimde sıkıntı çıkacağını söyleyenler var. Görüntü gelmiyormuş doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Değil çünkü dönüştürücü işletim sisteminden ve BIOS'tan bağımsız çalışır. Donanımsal bir bileşendir. Ekran kartı ile monitör arasında sinyal dönüşümü yapar. Dolayısıyla hiçbir yazılımsal değişiklikten etkilenmez.
HDMI to VGA dönüştürücü kullanacağım fakat BIOS ve format atmak istediğimde sıkıntı çıkacağını söyleyenler var. Görüntü gelmiyormuş doğru mu?

İmzamdaki sistemi aldım henüz monitör arayışındayım karar veremedim ve indirim bekliyorum. Eski tip bir 720p monitör buldum Hdmi to vga dönüştürücü ile kullanıyorum. Bios ekranında sinyali kesiyor bilgisayar başlatırken geliyor. Biosa geçtiği kısımda sinyal algılamıyor. Yukarıda söylemişler fakat durum bu. Neden kaynaklı onu arıyorum bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı