HDMI to VGA Dönüştürücü "No Signal Detected" Hatası

Daikokuf

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS4 kullandığım dönüştürücü RX 570'de "no signal detected" Veriyor dönüştürücü takılıyken ısınıyor, ve mouse klavye ışıkları geliyor ama görüntü yok. Ben de TV'ye DVI+HDMI kablo ile bağladığım da görüntü geliyor. Nedir bunun çaresi? Çok yoruldum.

DVI to HDMI aktif dönüştürücü almayı düşünüyorum, Driver güncel ama son sürüme güncellemesi denemede fayda var mıdır? Fark fazla değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konuyu önceden de açmıştınız ve dandik bir tane dönüştürücü olduğunu yazmışsınız. Bu dönüştürücüler bir yerde çalışırken bir yerde çalışmıyor şuan dvi-d to vga bir dönüştürücüye ihtiyacınız var başka çözüm yolu yok.
Saolun deneyeceğim

PS4 kullandığım dönüştürücü RX 570'de "no signal detected" Veriyor dönüştürücü takılıyken ısınıyor, ve mouse klavye ışıkları geliyor ama görüntü yok. Ben de TV'ye DVI+HDMI kablo ile bağladığım da görüntü geliyor. Nedir bunun çaresi? Çok yoruldum.

DVI to HDMI aktif dönüştürücü almayı düşünüyorum, Driver güncel ama son sürüme güncellemesi denemede fayda var mıdır? Fark fazla değil.

PS 4 için kullandığınız HDMI to VGA çeviricinin linkini paylaşabilir misiniz? Bende PS 3 konsolumu sadece VGA çıkışı olan eski monitörümde kullanmak istiyorum. Bugün bir çok yerden farklı konulara ve videolara baktım fakat tam olarak hangi ürünü almam gerektiği konusunda net bir fikre varamadım. Tahminime göre sizin çevirici PS 4 konsolu rahatlıkla çalıştırdığına göre PS 3 konsolu da rahat çalıştırır diye düşünüyorum. En azından aklımda bir fikir olmuş olur. Çünkü bazı modellerde görüntü gelmeme veya 3-5 dakika içerisinde görüntü gitme gibi problemler yaşayanlar var. Teşekkürler.

PS 4 için kullandığınız HDMI to VGA çeviricinin linkini paylaşabilir misiniz? Bende PS 3 konsolumu sadece VGA çıkışı olan eski monitörümde kullanmak istiyorum. Bugün birçok yerden farklı konulara ve videolara baktım fakat tam olarak hangi ürünü almam gerektiği konusunda net bir fikre varamadım. Tahminime göre sizin çevirici PS 4 konsolu rahatlıkla çalıştırdığına göre PS 3 konsolu da rahat çalıştırır diye düşünüyorum. En azından aklımda bir fikir olmuş olur. Çünkü bazı modellerde görüntü gelmeme veya 3-5 dakika içerisinde görüntü gitme gibi problemler yaşayanlar var. Teşekkürler.

Merhaba;
Burada dönüştürücüler var bakabilirsiniz.
Evdeki LCD monitörlerden birini HDMI to VGA dönüştürücü ile TV olarak kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı