HDMI to VGA dönüştürücü sorun çıkartır mı?

Enes060

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir PC aldım ama monitörüm ile uyumlu değil. HDMI to VGA sipariş ettim, acaba ekranda yırtılmalar, performans düşüşleri, gecikmeler tarzı şeyler olur mu? Eğer olursa bunu nasıl çözebilirim? Mesela yırtılma olursa açıkça bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, ben yeni bir PC aldım ama monitörüm ile uyumlu değil. HDMI to VGA sipariş ettim, acaba ekranda yırtılmalar, performans düşüşleri, gecikmeler tarzı şeyler olur mu? Eğer olursa bunu nasıl çözebilirim? Mesela yırtılma olursa açıkça bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ekranda yırtılmalar çok oluyor bazen. Maalesef ben çözüm bulamadım.

Eğer monitörünüz 1080p ise ucuz dönüştürücüler çok ısınıyor ve görüntüde kesilme oluyor. En az DARK marka olanından alın. Mümkünse Ugreen gibi üst seviye bir ürün de olur.

Ekranda yırtılmalar çok oluyor bazen. Maalesef ben çözüm bulamadım.
Ben de zamanında kullandım ama böyle bir sorun yaşamadım.

Eğer monitörünüz 1080p ise ucuz dönüştürücüler çok ısınıyor ve görüntüde kesilme oluyor. En az Dark marka olanından alın. Mümkünse Ugreen gibi üst seviye bir ürün de olur.

Ben de zamanında kullandım ama böyle bir sorun yaşamadım.

Ben geçen sene 150 liraya almıştım. Belki kalitesizdir bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı