Afedersiniz m*l değilim ben. Nerede FPS'le alakalı bir şey yazdım. Dönüştürücünün FPS ile ne alakası var?
Burada bilmeden atıp tutan (Ya da bilip kendini haklı çıkarmaya çalışan) siz varsınız. Bir sürü aktif dönüştürücü kullandım. Ve bir kaç monitör üzerinde denedim. Yan yana VGA ile dönüştürücü görüntülerini koyup baktım. Yan yana iki farklı dönüştürücünün görüntülerine baktım. Uzun süredir dönüştürücü kullanıyorum. Zaten yorumum da bizzat kendi gördüklerim üzerine dayanıyor.
Ayrıca
@AlperenŞık Bu kadar küçük düşemezdiniz anlamış değilim. Attığınız linkte özellikle belirttiğiniz Recep Baltaş benle aynı şeyleri söylemiş. Muhtemelen onu bile okumadan attınız. Şöyle bırakayım :
Bu da benim mesajım :
Ayrıca bundan sonra cevap yazma gereği de görmüyorum. Çok açıkça belli ki kabul etmek yerine saçma sapan kendini kanıtlama cevapları gelmeye devam edecek. Alan arkadaş kendi gözüyle görsün :
Söylediğim gibi kaliteli bir dönüştürücü olduğu sürece oyun içerisinde fark edemeyeceğiniz ufak bir miktar kalite düşmesi olur. Renkler için de geçerli. Dönüştürücü kaliteliyse dalgalanma ve gecikme olmaz. Gidip dandik bir dönüştürücü alırsan bunların hepsini yaşarsın.