HDMI TO VGA ses çıkışı olmazsa ne olur?

Kesrag

Centipat
Makaleler
1
Bu dönüştürücüyü almayı düşünüyorum.
Bu dönüştürücünün jak kablosunu kullanmazsam ve sisteme harici hoparlör veya kulaklık takarsam ses alır mıyım? Birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Onun yerine bunu mu alsam acaba? Kartım GALAX GTX 1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dönüştürücü kullanıyorum kasaya takıyorum direk kulaklığı ses alıyorum.

Hoparlörün çıkışlarını kasaya bağlarsan ses alabilirsin. Zaten monitörün içinde hoparlör yoksa dönüştürücüye bağlasan da ses alamazsın.

Dönüştürücüdeki çıkışın acaba HDMI üzerinden gelen sesi alabilmeniz için oraya hoparlör takarsanız HDMI üzerinden aktarılan sesi alabilir. Takmazsanızda sorun olmaz kasanızın ses çıkışlarını kullanabilirsiniz oradaki çıkışın acaba PS3 gibi cihazlarda veya projeksiyon cihazlarında bazılarında ses çıkışı HDMI üzerinden yapıldığı için sesi alabilmeniz içindir.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. O zaman ben bunu alıyorum. Vga çıkışım vidalı olduğu için bunu seçtim. Kötü dediginiz bir yanı yoksa şimdi sipariş vereceğim. Ekran kartımda DisplayPort çıkışı var.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. O zaman ben bunu alıyorum. VGA çıkışım vidalı olduğu için bunu seçtim. Kötü dediginiz bir yanı yoksa şimdi sipariş vereceğim. Ekran kartımda DisplayPort çıkışı var.

Merhaba sorun varmı acaba o aldığınızda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı