Bu dönüştürücüyü almayı düşünüyorum.
www.teknobiyotik.com
Bu dönüştürücünün jak kablosunu kullanmazsam ve sisteme harici hoparlör veya kulaklık takarsam ses alır mıyım? Birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Onun yerine bunu mu alsam acaba? Kartım GALAX GTX 1650 Super.
www.teknobiyotik.com
Dark HDMI - VGA Aktif Dijital-Analog Dönüştürücü Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik
Dark DK-HD-AHDMIXVGAL180 Dark HDMI - VGA Görüntü Kablosu (1,8 Metre) Dark Dönüştürücü ile Kaliteli Aktarıma Hazır Olun Dark ile Dijital HDMI Sinyali Analog VGA Sinyale Dönüştürün! Dark HDMI - VGA sinyal dönüştürücü 1.8 metre kablo ile HDMI çıkışa sahip PS5, Xbox Series X gibi oyun...
Dark Mini Display Port - VGA Aktif Dönüştürücü (DK-HD-AMDPXVGA) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik
Akasa DuoDock S USB 3 Mini Display Port'unuzu Aktif Olarak Kullanmaya Hazırlanın! Apple'ın Mac bilgisayarlarında ve ATI 6850, ATI FirePro v9800 gibi üst düzey ekran kartlarında bulunan mini Display port görüntü çıkışını VGA girişe sahip monitör, LCD, Plazma, projeksiyon gibi görüntüleme...
Son düzenleyen: Moderatör: