Hocam monitör kutusundan çıkan DP kablosu ile Paugge Vesa fark ediyor mu? Bugün sipariş ettim paugge'ı. Benim şuanki sorunum videoları büyük ekran yapınca kalite düşüyor. Örneğin küçük ekranda FHD olan youtube, twitch videosu büyüyünce kalitesi mahvoluyor. Oyunlarda veya başka bir yerde bu sorun yok. Acaba DP kablosu ile alakalı olabilir mi?
Vesa sertifikası önemli diye biliyorum ''DisplayPort, VESA tarafından oluşturulan herkesin kullanımına açık, görüntü ve sesi aynı kablo üzerinden yüksek çözünürlük ve yüksek yenileme hızlarıyla gönderilmesine imkan tanıyan dijital bir arabirimdir''
HZ almada problemim yok videolar ve resimler düşük kalite oluyor tam ekrana alınca. Bu sorunu envai çeşit markada yaşayan kullanıcılar gördüm forumlara konu açmışlar ama net bir çözüm bulamadım. Monitör kaynaklı desem, oyunları çok iyi şekilde oynuyorum. Kablodan başka bir çözüm aklıma gelmedi. Umarım 300 TL boşa vermemişimdir.
HZ almada problemim yok videolar ve resimler düşük kalite oluyor tam ekrana alınca. Bu sorunu envai çeşit markada yaşayan kullanıcılar gördüm forumlara konu açmışlar ama net bir çözüm bulamadım. Monitör kaynaklı desem, oyunları çok iyi şekilde oynuyorum. Kablodan başka bir çözüm aklıma gelmedi. Umarım 300 TL boşa vermemişimdir.
Sağlık olsun, bakarım farkı bariz hissetmez isem iade ederim veya kalsın derim. 300 TL 1 kablo için pahalı ama aldık bir kere napalım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
3060 için o kabloya gerek yok sanki ya. Ek olarak monitör performansını arttırmaz standartlar boşuna belirtilmiyor. Monitör 1.4 desteklese 1.2 olarak satmazlardı.
Ayrıca monitör kutumdan çıkan DisplayPort kablosu ile kullanıyorum son derece memnunum. LG, ViewSonic, AOC, ASUS gibi markaların dandik kablo atacağını hiç zannetmiyorum.