HDMI ve DP görüntü farkı

Makaleler
2
MSI MPG27cq monitör var. HDMI 2.0 ve DP 1.2 var. Hangisine bağlamalıyım? Görüntü farkı var mıdır?
DP ile bağlayınca ekran kartı belleği boşta dahil en yüksek hızda çalışıyor fakat HDMI'ya geçince sorun ortadan kalkıyor. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Bildigim kadari ile DP uzerinde freesync vs calisiyor ancak hdmi da calismiyor. Henuz kendi urunum gelmedigi icin test edemeyecegim tek bulabildigim ve ogrendigim bu oldu benim de

Son düzenleme:
Bildigim kadari ile DP uzerinde freesync vs calisiyor ancak hdmi da calismiyor. Henuz kendi urunum gelmedigi icin test edemeyecegim tek bulabildigim ve ogrendigim bu oldu benim de

Yanlış bilgi . HDMI bağlantısı FreeSycn destekler.

MSI MPG27cq monitör var. HDMI 2.0 ve DP 1.2 var. Hangisine bağlamalıyım? Görüntü farkı var mıdır?
DP ile bağlayınca ekran kartı belleği boşta dahil en yüksek hızda çalışıyor fakat HDMI'ya geçince sorun ortadan kalkıyor. Sizce hangisini kullanmalıyım?

DP ile HDMI arasındaki görüntü aktarım farklarını ufak bir araştırmayla bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Araştırdım zaten fakat istediğim cevabı bulamadığım için burada konu açtım. Konuda da belirttim bellek takılması gibi bir olay olduğunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı