HDMI ve DP portuna ek DVI çıkışı da TV'ye bağlanabilir mi?

Daha fazla  
HDMI ve DP monitöre bağlı ekran kartımda son bir tane DVI çıkışı var bunu TV ekrana bağlamak istiyorum. TV ekranda HDMI var DVI çıkışına ne takıp da TV ekranına görüntü verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kablo olarak değil direk dönüştürücü kablo 10 metre ayrı alacağım.

Dostum demek istediğini anlayamadım. 10 metrelik dönüştürücü kablo mu istiyorsun? Yukarıdaki sorunda DVI çıkışım var HDMI girişim var yazmışsın ve nasıl görüntü almam gerekiyor demişsin. Kaçırdığım bir nokta mı var?

Dostum demek istediğini anlayamadım. 10 metrelik dönüştürücü kablo mu istiyorsun? Yukarıdaki sorunda DVI çıkışım var HDMI girişim var yazmışsın ve nasıl görüntü almam gerekiyor demişsin. Kaçırdığım bir nokta mı var?

Hayır 10 metreyi karıştırma küçük bir dönüştürücü sadece DVI yerine takacağım o DVI çıkışı olacak HDMI 10 metre HDMI'yı da o dönüştürücüye takacağım anladın?

Hayır 10 metreyi karıştırma küçük bir dönüştürücü sadece DVI yerine takacağım o DVI çıkışı olacak HDMI 10 metre HDMI'yı da o dönüştürücüye takacağım anladın?

OEM Hdmı Erkek Dvı Dişi Çevirici - Hdmi To Dvi 24+5 Dönüştürücü Hdmi Dvi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL o zaman böyle bir HDMI to DVI kafa alman gerekiyor. Doğru anlaşabildiysek. Fakat arada bir bağlantı eksik kalmayacak mı? Elinde HDMI girişe gelen hazır kablo mu var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı