HDMI ve VGA görüntü alamama sorunu

Daha fazla  
Beyler merhaba daha önce konu açmıştım. 2 monitör biri benim olmak üzere denendi ayrıca 1X laptop 1X 4K TV'de denedim görüntü almayı. Olay şöyle bulunduğum yerdeki koca direklere yıldırım attı galiba o akşam modem patladı güç gelmiyor modeme hiçbir şekilde. Sorunum şu kasayı ( ekran kartının arkasındaki HDMI) 2X HDMI çıkışı bulunan Acer marka monitörüme bağlıyorum görüntü sinyal yok diyor. VGA baglıyorum o da aynı. TV'ye HDMI ile bağlıyorum çalışıyor. Aldım elime bir laptop HDMI çıkışına benim monitörü bağladım gene görüntü yok. Laptopun VGA çıkışını monitörümün vgasına bağladım görüntü geldi. Yani monitörün HDMI çıkışları arızalı. Ekran kartını çıkarıp anakart onboardına bağladım gene Acer VGA kısmına görüntü alamadım. Bu trafo işi neden sadece monitörün HDMI çıkışlarını ( VGA çıkışı neden değil?) Ve anakartın onboardını etkiledi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı