HDR 10 Plus vs Dolby Vision

Dynamic AMOLED ekranlarda yenileme hızı sizin parmak hareketlerinize göre adaptif olarak ayarlanıyor süper AMOLED de yenileme hızı sabit kalıyor bu da batarya ömrünü kısaltan bir etken.
Hocam yeni A55 5G, A54 5G gibi telefonlarda da var adaptif yenileme. Onlarda super AMOLED kullanıyor ve HDR10+ destekleri var.

Yanlış bilmiyorsam dynamic AMOLED'in, super AMOLED'e oranla tek farkı HDR10+ desteği olması. Ancak yeni super AMOLED panellerde HDR10+ kullanmaya başladı.
Önceden Super Amoled cihaz kullandım. Şuan Dynamic Amoled S9 Plus kullanıyorum. Farkı hissettiriyor. Fakat Netflix'in HDR adaptasyonu berbat. Renklerin içinden geçiyor.

Önceden Super Amoled cihaz kullandım. Şuan Dynamic Amoled S9 Plus kullanıyorum. Farkı hissettiriyor. Fakat Netflix'in HDR adaptasyonu berbat. Renklerin içinden geçiyor.
Super AMOLED kullandığınız telefonun markası nedir acaba? Eski veya giriş-orta seviye ise normaldir. Ancak yeni nesil telefonlarda bu kadar fark hissedeceğinizi sanmıyorum.

Onlarda olduğunu sanmıyorum ama süper dynamic Dolby bunlar hep pazarlama stratejisi dediğim gibi panelde önemli olan PPI değeri ve ekran teknolojisidir.
Hayır var hocam bekleyin. Compare Samsung Galaxy A55 5G vs A54 5G: which is better? | NR

Technopat Haberler

Geri
Yukarı