Monitörden kaynaklı Görüntü Ayarlarında varsa oradan da aç Monitörden de aç benimki de üste ki arkadaşın dediği gibiHDR acinca görüntü bozukluğu oluyor. Aşağiya fotoğraflari koyuyorum açınca ve kapalıyken. Yardımcı olur musunuz?
Üstteki acikken alttaki kapaliyken.
Eki Görüntüle 2370944
Eki Görüntüle 2370946
Monitörden kaynaklı Görüntü Ayarlarında varsa oradan da aç Monitörden de aç benimki de üste ki arkadaşın dediği gibi
arkadaşlar benim monitörde hdr özelliği var ama açınca beyaz oluyor bütün ekran ayarlardan açmaya çalıştım ama açma butonunu bulamadımMonitörün ayarlarını da kontrol edin. Örneğin benim kullandığım monitörde hem monitörün kendisinden hem de Windows'tan açmam gerekiyor.
Arkadaşlar benim monitörde HDR özelliği var ama açınca beyaz oluyor bütün ekran ayarlardan açmaya çalıştım ama açma butonunu bulamadım.
bende o gözükmüyor sizce nedenMasaüstüne sağ Click yapıp görüntü ayarlarını açın.
![]()
En üsste göreceksiniz.
Masaüstüne sağ takılayıp şuraya tıklaarkadaşlar benim monitörde hdr özelliği var ama açınca beyaz oluyor bütün ekran ayarlardan açmaya çalıştım ama açma butonunu bulamadım
Bende o gözükmüyor sizce neden.
İki ekran mı kullanıyorsun? İki ekran kullanıyorsan yukarıdan ekranları seçmen gerekiyor bak mesela benim birinci monitörde yokbende o gözükmüyor sizce neden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.