<header>
...
</header>
<?php
include 'header.php';
...
?>
İşte hangisini seçmeliyim onda kararsız kaldım.Ozaman backend yazmalısınız. PHP, ASP.net, Express.js, Django vs. seçebilirsiniz.
Hangi dili biliyorsun?İşte hangisini seçmeliyim onda kararsız kaldım.
Hepsinde giriş seviyesinde bilgim var o yüzden hangisinden ilerlesem onu bilmiyorum.Hangi dili biliyorsun?
Öğrenme kolaylığı ve yazım rahatlığı için Express.js, Django veya Flask tercih edilebilir. Büyük çaplı kurumsal bir projeyse ASP.net core tercih ederim. PHPye hep soğuk bakmış biri olarak tercihim olmazdı.Hepsinde giriş seviyesinde bilgim var o yüzden hangisinden ilerlesem onu bilmiyorum.
Öğrenme kolaylığı ve yazım rahatlığı için Express.js, Django veya Flask tercih edilebilir. Büyük çaplı kurumsal bir projeyse ASP.net Core tercih ederim. PHP'ye hep soğuk bakmış biri olarak tercihim olmazdı.
Not: Django ve Flask'ın deploymentı ASP.net, Express.js ve PHP'ye göre daha karışık.
Kurumsalların sık kullandığı veritabanıdır.Microsoft SQL server için ne düşünüyorsun?
header.php
PHP:<header> ... </header>
index.php
PHP:<?php include 'header.php'; ... ?>
DoğruHeader ve Footer'ı her sayfada göstermem için bütün .html uzantılı sayfaları .php'ye çevirmem gerekiyor sanırım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.