Headset kulaklıklar kafada iz mi yapıyor?

vextren

Kilopat
Arkadaşlar başka konulara da baktım herkes saçta iz oluyor kafada olması zor falan demiş. Ama birkaç kişinin fotoğraflara bakınca insanların kafası cidden yamulmuş. Bence korkunç bir durum bu . Siz neler düşünüyorsunuz? O kadar yayıncı var saatlerce headset kulaklık kullanıyor onlarda neden olmuyor bu durum? Örnek olarak tyler1'in fotoğrafını bırakıyorum:

Dosya Ekleri

• 8j3euqv0i2a01.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 1.010
Yok öyle bir şey. Fotoğraftaki adamın kafasındaki iz ise bir trafik kazası yüzündendi galiba.

Baskı nedeniyle "saçta" iz yapabilir fakat o fotoğraf shoplanmış, o kadar büyük bir fark olmaz asla.

Hocam ben bu videonun orjinalini izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam bu kadar abartı yoktu sanırım edit bu. Onun dışında zaten kulaklığın üstündeki materyal yumuşak kafayı yamultması imkansız bence. Diğer yayıncılardada o olayı izledim hepsinin saçından dolayı öyle gözüküyor.

Ağır olmayan kulaklıklar saçta bile iz bırakmıyor.

Burayı okudum biraz korktum açıkçası bende de çok az var gibi böyle bir iz.
Korkmanıza gerek yok hocam o kulaklık kafada çok uzun süre durduğu için saç eziliyor. Saçınızla oynasanız biraz düzelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…