Headset kulaklıklar kafada iz mi yapıyor?

vextren

Kilopat
Arkadaşlar başka konulara da baktım herkes saçta iz oluyor kafada olması zor falan demiş. Ama birkaç kişinin fotoğraflara bakınca insanların kafası cidden yamulmuş. Bence korkunç bir durum bu 😲. Siz neler düşünüyorsunuz? O kadar yayıncı var saatlerce headset kulaklık kullanıyor onlarda neden olmuyor bu durum? Örnek olarak tyler1'in fotoğrafını bırakıyorum:

Dosya Ekleri

• 8j3euqv0i2a01.jpg
    8j3euqv0i2a01.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 1.010
Arkadaşlar başka konulara da baktım herkes saçta iz oluyor kafada olması zor falan demiş. Ama birkaç kişinin fotoğraflara bakınca insanların kafası cidden yamulmuş. Bence korkunç bir durum bu 😲. Siz neler düşünüyorsunuz? O kadar yayıncı var saatlerce headset kulaklık kullanıyor onlarda neden olmuyor bu durum? Örnek olarak tyler1'in fotoğrafını bırakıyorum:
Baskı nedeniyle "saçta" iz yapabilir fakat o fotoğraf shoplanmış, o kadar büyük bir fark olmaz asla.

Hocam ben bu videonun orjinalini izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam bu kadar abartı yoktu sanırım edit bu. Onun dışında zaten kulaklığın üstündeki materyal yumuşak kafayı yamultması imkansız bence. Diğer yayıncılardada o olayı izledim hepsinin saçından dolayı öyle gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı