"Heap corruption" hatası

Öncelikle bu sorun ile nasıl karşılaştığımı özet geçeyim. LoL oynarken bazen oyun birden donuyor, Discord'dan konuşmaya devam edebiliyorum benim sesim de gidiyor karşı tarafında bana geliyor.bilgisayar tamamen kilitleniyor Alt+Tab atamıyorum. Alt+Tab bastığımda uygulamalar ekrana geliyor görebiliyorum ama geçiş yapılmıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmadan bu durumdan kurtulamıyorum. Ayrıca mavi ekran da yemiyorum. Oyunu silip tekrar yükledim üstüne tam onarım başlattım yine de düzelmedi. Riot'a ticket attım boş önerilerde bulundular. Ben de kendim biraz kurcaladım Riot games>games crashes>report dosyasına girdim ve 2 adet dosya buldum. (oyunu sildikten sonra 2 kez yaşadım ondan bu kadar az) DMP uzantılı dosyalardı uygulamasını indirip içine baktım. Fotoğraflarda görüldüğü üzere hatanın bu olduğunu gösteriyor. Kendim analiz ettirdim hatayı fakat anlamadığım için bir anlam çıkaramadım. İnternette araştırdım fakat sonuç alamadım bilen birisi bu hatanın tam olarak ne olduğunu söyleyebilir mi?Gerekli olursa dosyaları da paylaşabilirim ancak söylediğim gibi zaten ben çıkan hatayı uygulamada analiz ettirdim. Ayrıca şunu da belirteyim bu sorunu sadece LoL içinde yaşıyorum GTA 5 gibi sistem zorlayabilecek bir oyunda yaşamıyorum ve sıcaklık değerlerim de gayet normaller.

unknown-1.png

unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı