i7 9750 GTX 1050 Sistemde "Kernel Mode Heap Corruption" Hatası

mkyr12

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
SSD veya HDD modeli
Nvme CT500P5PSSD8, Samsung mzvlb256hahq-00000,ST10
Ekran kartı
GTX1050
İşlemci
i7-9750
Merhaba, laptopumu macun değişimi için servise bıraktıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Sonrasında bu hatalar sürekli hale geldi. Özellikle Discord uygulamasında birini sesli aramaya çalıştığım an kapanıyor. Minidump hatalarına baktım lakin çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump hatalarına bakmışsın ancak çözememişsin, bırak buraya bir mini minidump belki biz çözeriz veya çözen biri çıkar.

Laptop chipset güncellemelerini yaptıktan sonra üstüne Windows 10 20h2 güncellemesi ile çözülmüştü buna benzer konu 2 yıl önce, evet önce.

Minidump hatalarına bakmışsın ancak çözememişsin, bırak buraya bir mini minidump belki biz çözeriz veya çözen biri çıkar.

Laptop chipset güncellemelerini yaptıktan sonra üstüne Windows 10 20h2 güncellemesi ile çözülmüştü buna benzer konu 2 yıl önce, evet önce.
Minidump dosyaları buradadır.

Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Laptop chipset güncellemelerini yaptıktan sonra üstüne Windows 10 20H2 güncellemesi ile çözülmüştü buna benzer konu 2 yıl önce, evet önce.

Hocam selam benim sorunumada göz atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı