Hearst of Iron IV ping nasıl düzeltilir?

Kizaganz

Decapat
Daha fazla  
Geçen hafta kuzenimle HOI4'ü Online oynamak istedik. Aynı evde, aynı internet üzerinden bağlandık. Benim bilgisayarım internete ayrıca Ethernet ile bağlıydı. İnternetimizde sorun yoktu; çoğu oyunun uzak sunucularında bile 15-20 ms ping alıyorum, ping testi de normal çıktı. Ancak HOI4'te ping normal düzeyde bile değildi: 150-200 ms aralığında seyrediyor, bazen 2000'lere kadar çıkıyordu. Sunucuyu, işlemcisi güçlü olduğu için kuzenimin bilgisayarı üzerinden kuruyorduk. Fakat ben kurduğumda da aynı problemi o yaşıyordu. Şu an farklı evlerdeyiz fakat evlerimiz yakın. Yine aynı problem devam ediyor ve nasıl çözeceğimizi bilmiyoruz.

Hoi4 öyle bir oyun yapacak bir şey yok. Sunucuyu kötü bilgisayarlı kişi ile kurmanızı öneririm. İyi bilgisayarlı kişi kurunca zaman kayması olabiliyor. Oyunda zaten bolca ms sıkıntısı var. Yıllar ilerledikçe daha da artıyor. İnternete bağlı bir durum genel olarak. Çözmek icin oyun hızını düşükte tutun. Onun dışında bilgisayarınızın özellikleri yetmiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…