Çözüldü Hearts of Iron 4 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

necosemiz

Decapat
Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
2
Sitede bulabildiğim bütün yolları denedim fakat hala aynı hata devam ediyor. Visual C++ 'ları, DirectX tekrar tekrar kaldırıp kurdum olmadı.
All in one runtime kurdum belki benim atlamış olduğum bir şey vardır diye ama ordan da sonuç alamadım. Dependency Walker çalıştırıp sitede gösterdiği adımlarla hatalı olan DLL dosyalarını internette bulup System32'ye atmayı denedim. Önce izin hatası verdi, dosyalara tek tek değiştirme izni aldım ama bu seferde dosyalar kullanılıyor şeklinde uyarı veriyor ve değiştirmeme izin vermiyor( Güvenli Modda da denedim).

Formattan başka bir çözümde aklıma gelmiyor artık. Çok fazla yedekleyemeyeceğim dosya var o yüzden format atmaya da çekiniyorum açıkçası. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Windows 10 64 bit işletim sistemim.

Depends ve Process kayıtları:

Logfile.PML

hoi4.dwi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi 32 bit sistemin bir DLL dosyasini 64 bit isletim sistemine elle atarsan olusabilecek bi sorun ya da tam tersi bu video ile duzeltebilirsiniz. Denemediyseniz büyük ihtimal düzelebilir.Telefondan girdiğim için kayitlara bakamadim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yardımcı olacak herkese teşekkür ederim; hoi4 oyununu steam üzerinden oynayabiliyordum fakat daha sonra oyuna tıkladığımda işleniyor dedikten sonra açılmamaya başladı dosya konumundan launcher ını açmaya çalıştığımda ise bu hatayı veriyor, yani ben anlamadım burada 2 farklı hata var gibi duruyor biri çözülünce diğeri de çözülür umarım. Hataları belirlemeye kadar yapabildim fakat ondan sonrasını anlamadım process monitor raporunu altta paylaştım, yardımcı olursanız sevinirim.

 
@artherser
C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
Bunu sil ve bunu kur.
Sorunun hala devam ederse yeni konu açıp yeni rapor paylaş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı