Çözüldü Hearts of Iron 4 crash alıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Evet.

Türkçe yama kurulu sanırım, kaldırıp öyle girmeyi deneyin. Yine olmazsa ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Logs klasöründeki dosyaları ayrı ayrı yükleyin. MediaFire'ın politikasından ötürü Premium'a geçmeden çoklu dosya indirme yapamıyorum.

Evet.

Türkçe yama kurulu sanırım, kaldırıp öyle girmeyi deneyin. Yine olmazsa ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Çözüm
Evet.

Türkçe yamayı kaldırdım ve açıldı fakat ben bu oyunu Türkçe olmadan yapamam ne yapmam gerek?

Tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Oyuna güncelleme gelince yamayı da güncellemelisiniz. Yani oyuna son zamanlarda bir güncelleme geldiyse yeni bir yama indirip kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı