Hearts of Iron 4 modlarda ünlem işareti çıktı

• Konuyu başlatan Egqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.459
İşletim sistemi
Windows 10

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar. Oyunu yeni aldım, arkadaşlarımla oynadım ve sonra çıktım. 1 saat sonra tekrar girdim. Girdikten sonra tüm modlar kapandı, açılmıyor. Modları aktif etmem için oyunu silip yeniden yüklemem gerekiyor. Bunu yapmadan modları aktif edemiyorum. Modların yanında da ünlem işareti var. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Oyunu yeni aldım, arkadaşlarımla oynadım ve sonra çıktım. 1 saat sonra tekrar girdim. Girdikten sonra tüm modlar kapandı, açılmıyor. Modları aktif etmem için oyunu silip yeniden yüklemem gerekiyor. Bunu yapmadan modları aktif edemiyorum. Modların yanında da ünlem işareti var. Nasıl bu sorunu çözebilirim?
Konu ile alakalı fotoğraflar atabilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• Paradox Launcher 1.07.2021 16_37_31 (1).png
    Paradox Launcher 1.07.2021 16_37_31 (1).png
    193,4 KB · Görüntüleme: 123
Galiba oyuna ya da modlara yeni sürümü gelmiş. Modların en yen sürümde olması için abonelikten çıkıp tekrar abone olmanız gerekiyor. Oyun içinde Steam kütüphanenize bakabilirsiniz.

Denedim zaten ama sorun hala aynı zaten arkadaşlarımda da aynı modlar var onlarda sorun olmazken bende oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı