Oyunu biraz daha zorlu oynamak istiyorsan, no step Back'i al. Sovyet'e güzel bir focus ağacı ekliyor.
Battle of bosphorus DLC'sini de bence almalısın, Türkiye'ye focus ağacı ekliyor.
Man the guns, waking the Tiger'da kesinlikle alınmalı.
Waking The Tiger bedava verilmişti herhalde, ondan dolayı oyunu alınca ekleniyor olabilir DLC.Waking the tiger paketini göremedim kalktı mı acaba? Battle of bosphorus DLC'sini zaten almıştım teşekkürler.
Hangi ülkeleri oynamaktan hoşlanıyorsan ona göre alman daha iyi olur ona göre daha fazla focus ağacına erişebilirsin.Oyuna başlamak istiyorum. Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz DLC var mı?
Bunların arasından.
Tamamdır teşekkürler.Waking The Tiger bedava verilmişti herhalde, ondan dolayı oyunu alınca ekleniyor olabilir DLC.
Hangi dlc hangi ülkeye ait biliyor musunHangi ülkeleri oynamaktan hoşlanıyorsan ona göre alman daha iyi olur ona göre daha fazla focus ağacına erişebilirsin.
Evet bunu internetten bakarak veya sadece DLC'nin sayfasına girerek görebilirsin zaten. İsimlerinden de az çok anlaşılıyor zaten.Hangi dlc hangi ülkeye ait biliyor musun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.